De Samsung Galaxy s6 Edge Plus, groter en beter?

De Galaxy s6 Edge Plus, groter en beter?

Op 13 augustus lanceerde Samsung de ‘Samsung Galaxy S6 Edge plus’. Alvast een naam om u tegen te zeggen! We noemen hem de grote broer van ‘Samsung Galaxy S6 Edge’, maar is groter echt beter? Buiten de grootte verschillen de twee modellen niet van elkaar.

Beide modellen zijn gekenmerkt door een scherm met gebogen kanten. Samsung is als eerste met dit idee op de markt gekomen. Maar is het functioneel of gewoon een leuk extraatje? Wat we alvast kunnen stellen is dat Samsung er zeker van is dat de vraag naar enorme smartphones of in de volksmond ook wel ‘Phablets’ genoemd, alleen maar zal stijgen.

Samsung Galaxy s6 Edge Plus©Samsung

Wat zijn de nadelen van té grote telefoons?

Je kan enkel met twee handen bedienen. Als je met één hand probeert stoot je handpalm steeds weer tegen het scherm. Ook het opbergen is niet evident, in je broekzak past de S6 Edge + alvast niet. Maar, niet te negatief. Het 5,7 inch-scherm trekt meteen de aandacht en de kwaliteit is onmiskenbaar goed. Al dat zoomen kan je ook achterwegen laten. En als je problemen hebt met de bediening kan je gebruik maken van een stylus. Problem solved!

Nu, wat is jullie mening over de Samsung Galaxy S6 Edge plus?