Blog

Kan een smartphone ontploffen? De Galaxy Note 7 in elk geval wel!

10 oktober 2016

Moest je het nieuws nog niet gehoord hebben, er zijn wereldwijd al 7 ‘Galaxy Note 7’ smartphones geëxplodeerd. Maandag begint de levering van dit toestel.

Bescherm je smartphone met Tempered Glass!

30 september 2016

Iedereen is wel eens onhandig, maar het is spijtig als je smartphone hier de dupe van is. Tegenwoordig betalen we een hele som geld voor.

De iPhone 7, niet te evenaren…

8 september 2016

Alle Apple fans hebben het goede nieuws waarschijnlijk al opgevangen; de iPhone 7 is vanaf morgen (9 september) beschikbaar voor reservatie in België! En 7.

De OnePlus 3 populairder dan verwacht!

4 augustus 2016

De OnePlus 3 populairder dan verwacht. Tussen 9 augustus en 12 september kunnen er geen bestellingen meer gedaan worden voor de OnePlus 3 vanuit Europa..

Apple TV Remote applicatie met Siri

2 augustus 2016

Apple TV Remote applicatie met Siri Deze vernieuwde applicatie zorgt er voor dat je met je smartphone via stembediening je Apple TV kan commanderen! Door.

iPhone 5S + iPhone 6S = iPhone SE!

4 mei 2016

iPhone 5S + iPhone 6S = iPhone SE! Apple brengt een goedkoper alternatief voor de iPhone 6S op de markt. Het vertrouwde design van de.

Wordt Google Glass dan toch werkelijkheid?

1 december 2015

Wordt Google Glass dan toch werkelijkheid? Eerder lanceerde Google het eerste model van Google Glass. Dit was duidelijk geen succes. Maar er is sprake van.

Hoe ziet de Android versie van Apple Music er uit?

27 oktober 2015 0 Comments

De muziek applicatie van Apple genaamd ‘Apple Music’ is binnenkort ook beschikbaar voor Android. Screenshots van de Android versie zijn dit weekend uitgelekt. Heeft Apple.